Dansk
 
English
   
Downtown Aarhus

Info til beboere

Indflytning & lejekontrakt
Har du lavet en aftale om at leje et værelse eller en lejlighed, skal du udfylde indflytningsformularen i venstre side. Oplysningerne bruges til at lave lejekontrakten som sendes til dig pr. mail.
 
Udflytning
Den dag du vil opsige dit lejemål skal du udfylde udflytningsformularen i venstre side.
Husk at der er 3 måneders opsigelse og at du skal flytte ud  5 hverdage før, så maleren kan nå at male inden den næste lejer flytter ind.

Låsesmed
Har du mistet din nøgle og skal have en ny, skal du udfylde en formular til låsesmeden. Du vil  modtage en faktura fra låsesmeden, som du skal betale. Herefter sender låsesmeden en ny nøgle til dig. Har du akut brug for en låsesmed kan du kontakte Midtsikring på
40 68 37 39.
 
Vedligeholdelse, reperation og andet der skal ordnes i din bolig
Drypper vandhanen, virker vaskemaskinen ikke,  eller er det andet der skal repareres eller udskiftes, så skal du udfylde formularen reparetion og vedligeholdelse i venstre side. På den måde kan viceværten og evt håndværkere hurtig se hvad der skal gøres.
Det er vigtigt at du udfylder beskrivelsen fyldestgørende. Vicevært eller håndværker vil herefter kontakte dig hvis opgaven har høj prioritet. Mindre reparationer, som f.eks et løst dørhåndtag, vil viceværten ordne ved lejlighed.
 
Viceværten kan kontaktes på 31 54 65 44 
 
 
Peter Jakobsen | Thorvaldsensgade 17 Ground Floor to the right, 8000 Aarhus - Denmark | Tlf.: +45 40 63 29 37 | downtownaarhus@gmail.com